Printervriendelijke versie

Algemene voorwaarden

Dermatix.nl is een product van Meda Pharma BV, te Amstelveen. Dermatix.nl geeft zijn bezoekers de mogelijkheid ervaringen te delen. De ervaringen en meningen van de bezoekers vertegenwoordigen de ervaringen en meningen van die bezoekers. De inhoud valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie van Dermatix.nl.

Huisregels
Dermatix vindt de sfeer op haar website en de veiligheid van haar bezoekers uitermate belangrijk. Om beide te garanderen heeft Dermatix een aantal richtlijnen en huisregels samengesteld. Deze huisregels zijn hieronder na te lezen. Als je een reactie plaatst op Dermatix.nl ga je automatisch akkoord met deze regels.
De redactie van Dermatix.nl behoudt zich het recht voor om bezoekers het recht tot posten te ontnemen, mochten zij zich (naar het oordeel van de redactie) niet conform de huisregels gedragen. De redactie kan te allen tijde berichten aanpassen of verwijderen, daar waar zij dit nodig acht.
De algemene voorwaarden en huisregels kunnen van tijd tot tijd aangepast worden en daarom vragen we je om deze af en toe nog eens door te lezen.

Deelnemen 

Om deel te kunnen nemen aan het onderdeel Ervaringen delen, vragen we je aan te geven over welk Dermatix product je een ervaring wilt delen. Zo weet iedereen precies over welk product je het hebt. Ook vragen we om een geldig e-mailadres. Dit e-mailadres is privé en zal niet worden gepubliceerd, het kan alleen worden gebruikt door de redactie van Dermatix.nl om contact met je op te nemen. Het is dan ook belangrijk dat je een actief e-mailadres opgeeft.

Wat is niet toegestaan op Dermatix.nl?
• Het beledigen en provoceren van mede-bezoekers
• Discriminatie en racisme 

• Reclame maken, spammen 

• Smaad/laster
• Expliciet seksueel taalgebruik 

• Verwijzingen naar websites mogen niet worden geplaatst
• Linken naar illegale sites/zaken (zoals illegale downloadsites)
• Het plaatsen van materiaal van derden waarop copyright rust
• Het plaatsen van (of het linken naar) pornografisch of shockerend (beeld)materiaal
• Het plaatsen van persoonlijke gegevens en privé materiaal, zoals NAW gegevens, e-mails, MSN- gesprekken en andere in principe niet voor ogen van derden bestemde informatie.

Wat gebeurt er als ik me niet aan de regels hou?
De redactie van Dermatix.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties te weigeren, ook als deze zich ogenschijnlijk aan de huisregels voldoen, maar om een andere inhoudelijke reden door de redactie voor publicatie ongeschikt wordt geacht.

Iemand anders misdraagt zich, wat kan ik doen?
Gedraag je zoals je ook in het dagelijks leven zou doen. Soms is een bericht bewust provocerend en dus bedoeld om reacties uit te lokken. In zo'n geval is het verstandig om niet te reageren. Gaat het echt te ver, meld dat via ons contactformulier, wij zullen dan passende actie ondernemen.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden of privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen.

Wij doen er alles aan om zorgvuldig met je reacties om te gaan.

Redactie Dermatix.nl