Printervriendelijke versie

Ervaringen met Dermatix

Bent u benieuwd naar de ervaring van andere gebruikers met Dermatix? Bekijk ze hieronder. Uiteraard kunt u op deze pagina ook uw eigen ervaring delen.

Ervaringen over Dermatix delen? Lees de algemene voorwaarden.

3.35366
3.4 (164 votes)

Reacties

Dermatix en LPG behandeling van littekens
Lieve

He zwaar verkeersongeluk gehad met onder meer redelijk diepe en veel littekens in gezicht en er zijn nog steeds glassplinters aanwezig in linkeraangezicht. Omdat deze geleidelijk zelf op natuurlijke wijze naar buiten moeten komen , heb ik van in het bgin in ziekenhuis ook dermatix gel gebruikt en gebruik het nog steeds sinds 8 maanden. Werkt goed in het begin voor globale verbetering van uitzicht, maar gaat geen onderliggende verkleving tegen, dan zou ik eerder bij een kinessist voor LPG behandeling kiezen, maar toch wel regemmatig de dermatix gel of andere olie voor litkensvermindering aanbrengen...

Het helpt!
Lisa

Dermatix heeft heel goed gewerkt bij mij. Vorig jaar een ongeluk gehad en heb er kleine littekens aan over gehouden op kin en neus. Smeer nu ongeveer 1,5 maand en ik zie nu al verschil! lekker blijven smeren en hopen dat het straks weg is :)

super ervaring
Ariane Houben
5
5

Mijn moeder heeft Dermatix gebruikt op een groot litteken na een hartoperatie. Ze is begonnen alleen het bovenste gedeelte te behandelen ( ze zei om te testen maar vgl mij door zuinigheid :-) ) en zag al snel een groot verschil tussen het bovenste en onderste gedeelte van het litteken. Daarna is zij direct overgegaan op het behandelen van het hele litteken. De genezing is echt super mooi, ze is dan ook heel blij met Dermatix!! Top spul is zijn geld meer dan waard.

Litteken veel minder zichtbaat
Ariane
5
5

Mijn moeder heeft Dermatix gebruikt op een behoorlijk litteken na een open hartoperatie. De wond is na het gebruiken van Dermatix mooi aan het genezen. Ze heeft eerst alleen de bovenste helft behandeld en het onderste deel niet ( om te testen en ze deed wel het deel wat in het zicht is) al vrij snel zag ze dat het bovenste gedeelte zeer goed herstelde en is ze ook aan het onderste deel begonnen. De huid voelt een stuk soepeler aan en is niet meer rood. Het verschil tussen het behandelde deel en het niet behandelde deel was echt enorm groot. Wat een super spul!!!!

Erg tevreden
Mariska

Ik ben 5 x aan mijn hoofd geopereerd (door complicaties), 2 redelijke littekens eraan overgehouden. Voorste litteken geen last van, ook al is die ook 4x open gemaakt. Die ene achter mijn oor, waar "regel" kastje zit, was een hele dikke, lange, strakke, rode kabel. Ik kon mijn hoofd en nek bijna niet bewegen omdat litteken zo trok. Waren redelijk verse operatiewonden, toen ik begon met smeren. Heb echt netjes 2 x daags goed gesmeerd en ingemassseerd en ben zeer tevreden. Als ik het een keer vergat was het meteen weer strak en trekkerig. Nu na 3 maanden smeren is het stuk minder rood en ook platter. Ben erg tevreden dus en ik had super geluk dat ik het vergoed kreeg! Heb 2 tubetjes nodig gehad voor deze 3 maanden smeren. Smeer nu nog, om bij te houden, 1 x daags tot het op is.

In het begin, op doktersrecept, Biodermal litteken creme geprobeerd. Weggegooid geld! Smeren deed erg zeer, moet zeggen dat deed Dermatix ook wel maar meer omdat vers litteken was.
Maar bij Biodermal vervelend dat het uren na het smeren nog pijn bleef doen. Een schrijnend gevoel. Na 3 weken mee gestopt, zonde van het geld dus.

hoelang smeren
Anoniem

ruim een half jaar geleden heeft mijn zoon een litteken midden in zijn gezicht.
Ik smeer nu al heel een tijdje met Dermatix.
Nu is mijn vraag hoelang kan je door blijven smeren.
Ik zie het litteken niet echt meer maar mijn man blijft maar door drammen dat ik het 2 jaar lang moet blijven smeren. heeft iemand enige tips.

oude littekens in mijn gezicht
Anoniem

hallo ik heb oude littekens in mijn gezicht maar ik weet echt niet wat ik moet gebruiken voor mijn oude littekens in me gezicht.
kan iemand mij helpen ?

Litteken
Manon
3
3

Ik heb twee keer een open hart operatie gehad en heb dus een aardig litteken (15cm op mijn borstbeen). Ik heb Dermatix nu 3 maanden gebruikt ( de gel) en litteken is nog steeds erg dik en lijkt dikker te worden en is erg rood. Ik twijfel om de pleisters te gaan gebruiken.

zeer tevreden
Irene
5
5

Ik gebruik het voor een vers litteken op het hoofdje van mijn dochtertje. Je ziet het continu mooier worden. Ook ben ik het gaan gebruiken voor 2 waterpokken littekens voor beide dochters. Deze littekens zijn ongeveer 2 jaar en waren diepe putjes in het gezicht. We zien nu al zichtbaar resultaat en de putjes zijn al een stuk minder diep. De crème is niet goedkoop maar in ons geval krijgen we ook echt waar voor ons geld. We blijven nog even door smeren.

vraag over dermatix
Anoniem

hoi, 5 weken geleden met ongeluk lip kapot. Voor het litteken gebruik ik Dermatix.
Onder het litteken is hard weefsel ontstaan.
Ben benieuwd hoe anderen het gebruik van Dermatix ervaren, oftewel of het harde weefsel en daarmee de verdikking op bovenlip zal verminderen?

Ik heb de pleister
Marleen

Ik heb de pleister voorgeschreven gekregen. en deze gelukkig vergoed gehad, want hij kost € 100,-. Wat ik een schandalig hoog bedrag vindt voor deze rotzooi. Je moet de pleister minimaal 12 uur achter elkaar ophouden, maar hij plakt voor geen meter, dus ik raak ze steeds kwijt. Misschien was de gel beter geweest.

slechte waardering omdat
Anoniem
1
1

Heeft totaal niks geholpen. Ik gebruik het al meer als 3 maanden en zie totaal geen verschil.
Het is ook nog net zo rood.
Iemand nog andere tips?

Schisis litteken
Tamara
4
4

Onze Coen heeft een schisis (hazenlip)
En nadat ze dit hebben dichtgemaakt zijn wij gelijk met Dermatix begonnen. 2x per dag smeren wij dit in. Vooral het rood worden bij wisseling weer is echt stukken minder geworden.
Het litteken is rustig en ziet er heel mooi uit .

Nog niet heel erg overtuigd...
Suzanne

Zo'n 3 maand geleden ben ik geopereerd, sinds een aantal weken smeer is, echter lijkt het alsof mijn littekens juist dikker en roder worden sinds ik smeer. Nu heb ik ook andere gezondheidsklachten erbij gekregen maar maak me hier wel zorgen over.
Voorlopig smeer ik nog wel door overigens omdat ik de goede verhalen hier lees.
Hopelijk gaat dit bij mij ook nog beter worden!

DERMATIX IS DE BEST.
Trudy

hey! Me moeder gebruikt dermatix ik wil het ook promten all haar littekns is verminder je ziet het aleen als je echt dicht by komt met je ogen ahahahaha!!! maar ze verstopten het terwijl ik gwn beetje in en potje zetten voor een week had ik gebruikt net niet eens een week en me littekens aan me andre been waren heel licht ik moest het op bijde doen maar ik wou zkkr weten of het werk en het werkt!!! yeaaahhh
alleen weet ik niet waar ik het moet hallen en me moeder weet het ook niet meer:s
maar weet iemand van jullie waar ik het kan halen?

Ik gebruik ook dermatex
Anoniem

Ik gebruik ook dermatex gel,maar ik heb littekens in mijn gezicht door een ongeval pas drie weken geleden,
Als ik dermatex er op smeer dan wordt het later wat rood ,kan ik ook alergiesch zijn voor dermatex,en moet ik er mee verder gaan

Mijn dochter heeft een paar
josé
5
5

Mijn dochter heeft een paar keer een moedervlek laten verwijderen. Telkens worden dit bij haar grote rode en vooral dikke littekens. De laatste keer kreeg ze een tube Dermatix mee en na 2 maanden smeren is ditmaal het litteken keurig plat en wit geworden. Kortom: een geweldig product dat door iedere dermatoloog voorgeschreven zou moeten worden.

Veel lof
V
4
4

Ik gebruik nu sinds een week dermatix siliconen gel op een grote operatie wond ongeveer 20 cm, de pijn is hierdoor significant verminderd, de wond is nu al minder vurig. Ook was het erg prettig dat ik deze creme vergoed kreeg via mijn zorgverzekering. Ik heb nu al veel lof voor deze gel.

Mooi dun litteken
Marieke
3
3

Ik had al een wat ouder litteken, de plastische chirurg heeft het litteken onderhanden genomen omdat het me belemmerde in m'n beweging en het irriteerde. Daarna Dermatix gel gaan gebruiken, het litteken is nu een mooi dun wit streepje en heb er bijna geen jeuk meer aan gehad.

Heel blij!
Petra
3
3

Ik liep al een jaartje rond met een dik, rood litteken. Een arts raadde me Dermatix aan. Ben gaan smeren en na twee maanden zag ik al goed resultaat. Het werd minder rood, en vlakker! Ik ben er blij mee!

Dermatix gebruikt bij keizersnee
Margreet
4
4

Na mij keizersnee was ik bang voor een lelijk litteken. Ik ben zo snel mogelijk gaan smeren met Dermatix en je ziet er nu bijna niets van. Het is een mooi dun streepje geworden.

Litteken minder opvallend
Anne
3
3

Dermatix heeft bij mij goed gewerkt. Mijn litteken is minder opvallend, niet rood meer. Met 1 tube kun je voor een litteken van 10 cm zeker 3 maanden doen. 2 x per dag opbrengen.

Boven verwachting
Jack
5
5

vorig jaar november werd mijn zoon van 11 jaar aan gevallen door een hond gevolg 29 hechtingen in zijn rechterwang na een operatie door een plastisch chirurg,waar hij nu nog onder behandeling van staat werden er al vrijwel direct vraagtekens gezet bij een mooie genezing.
na ongeveer 3 maanden is de siliconenbehandeling van dermatix begonnen nu na 6 maanden behandeling is het echt super mooi geworden boven ieders verwachting we zijn echt superblij met dit product

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
 
Verificatiecode
De onderstaande controle is om geautomatiseerde spam inzendingen te voorkomen.
Verificatiecode afbeelding
Voer hier de tekens uit de afbeelding in (hoofdletter gevoelig).